Sydkystens Bedemandsforretning

Sydkystens Bedemandsforretning

ved Mariette og Steen Jørgensen

Tune Center 7B

4030 Tune

Tel 4615 0040


web: www.sydkystens-bf.dk

https://www.facebook.com/sydkystenbf

Sydkystens

Bedemandsforretning


Sydkystens Bedemandsforretning er din lokale bedemand i Tune, Greve og opland. Du kan træffe os i vores to kontorer i Tune og Greve, men vi kører også gerne ud til dig og afholder samtale der, hvis du foretrækker det.


Vi varetager alle de praktiske opgaver i forbindelse med begravelser og bisættelser, men vi støtter også I en svær tid.


Vi tager vores ansvar alvorligt og sørger altid for at arrangere en afsked, der er i overensstemmelse med både dine ønsker og afdødes ønsker, som eventuelt er nedskrevet i "Mine Sidste Ønsker". Er der ikke nedfældet sidste ønsker, sørger vi for at fortælle om de forskellige traditioner og muligheder, så du er ordentlig klædt på til at træffe de rette valg. Vores vigtigste mission er at sørge for, at afskeden bliver en mindeværdig og smuk begivenhed.


Vi bruger naturligvis den tid, der er nødvendig, for at vi i fællesskab får arrangeret en afsked, der afspejler det menneske, der siges farvel til.


Ønsker du vores hjælp i forbindelse med et dødsfald, herunder planlægning af en eventuel efterfølgende højtidelighed eller kaffearrangement, bistår vi naturligvis gerne med vores mangeårige viden og erfaring.


Kontakt os via vores kontaktformular eller på telefon 46 15 00 40. Vi træffes hele døgnet.